Ismerj meg!

Mitruczky Szandrának hívnak. Ízig-vérig pedagógus a szó legnemesebb értelmében.
Mottóm, hogy úgy élj, hogy a gyermekeknek is példaértékű legyen és kövessenek.

Küldetésem

Megmutatni a gyerekeknek, hogy mindenre képesek és mindent elérhetnek

Hiszek bennük és a tapasztalatom az, hogy ez a hozzáállás szárnyakat ad nekik. Én pedig örömmel kísérem őket az életben, legyen szó közös játékról, foglalkozásokról vagy tanulásról.

  • 20 év táboroztatás, először önkéntesként, legutoljára pedig vezetőként
  • Életem során közel 30 szakmai előadás tartása
  • 20 különböző továbbképzésen való részvétel, ebből soha nem elég
  • 2 diplomát szereztem
Kapcsolat

Élethosszig tartó tanulás – Lifelong Learning

További részletek

Szakmai életutam

Szakmai életutam során igyekeztem minél több típusú intézményben tanítani. Úgy gondoltam, hogy szeretném felfedezni az oktatás különböző intézményeit.  A KRE-TFK-n végeztem tanító-hittanoktató szakon, utána az ELTE-PPK neveléstudományi szakán tanultam intézményfejlesztői szakirányon. Mindkettő végzettségem hozzásegített ahhoz, aki most vagyok.
Egy céltudatos, szakképzett, nyitott, kreatív, kedves pedagógus. Örömmel indítottam el vállalkozásom, várva azokat a családokat és gyermekeket, akikkel közösen fejlődhetünk.

Hiszem, hogy minden tanító, tanár aki gyerekekkel foglalkozik, mindig önmaga személyiségével is dolgozik. “Amikor egy gyermekkel nem tudunk hatékonyan foglalkozni, meg kell nézni, miért nem tudunk vele kapcsolódni, hogyan tudunk neki segíteni. Mi vagyunk a megfelelő ember a számára?! Ehhez őszintének, nyitottnak és segítőkésznek és tudatosnak kell lenni.” Ilyenkor pedig valahogy mégis megoldódik az adott helyzet. Ilyen helyzeteknek élek és hiszem, hogy minden igazi pedagógus tanít, gyógyít, nevel szeretettel. Kívánok minden családba boldog szülőket és gyerekeket.